Scenen

I en av gruvans allra mest pampiga och vackraste sal ligger denna juvel med tillhörande loge. Rummet ovan scen har en takhöjd om ca 20meter. Scen stod klar 2020 och tog tre år att bygga. Med kombination av släta och kantiga bergytor finns här i det närmaste perfekt akustik.

Vill ni arrangera eller vill ni att vi arrangerar åt er vare sig det är konsert, föreläsning, teater så är det bara fantasin sätter stopp.

Scenen tillsammans med gruvan är perfekt för er som vill ha något större event i vår unika miljö. Events som kickoff, teater, magiker, eldshow eller band. Här finns plats för 250 besökare och bakom besökarna ligger en kristallklar upplyst sjö.

Scenen måste upplevas på plats för att man ska förstå hur mäktig den är.

Akustik

Bergrummet är mycket stort och sträcker sig hundratals meter bort i alla riktningar via öppningar och passager. Berget är hårt och kantigt med släta ytor i vissa områden. Akustiken brukar beskrivas som en blandning mellan en öppen scen och kyrka. Efterklangen ligger på ca 4 sekunder.

Teknik

  • Bergväggar och tak: 64st 38W RGB LED
  • Scengolv: 10st 80W RGBW LED samt 2st 72W LED UV-ljus
  • Takbelysning: 3st 600W Floodstrålkastare LED
  • 2st 2-vägshögtalare ElectroVoice EVH-1152D 3”+15”
  • 4st Bashögtalare ElectroVoice DVX3159 2×15”
  • 4st slutsteg Dynacord C3600FDI, total effekt 14400WRMS

Vi kan även leverera större ljud- och ljussystem om så önskas.

Pyroteknik

Vi har en egen pyrotekniker som kan hjälpa till med allt från stjärnfall till bensinbomber.

Nätverk och WiFi

En fiberanslutning på 100/100 Mbit/s som kan uppgraderas till 1000/1000 Mbit/s. På alla scengolven och uppe i logen finns accesspunkter för lösenordsskyddat WiFi-nätverk.

Elsystem

Scenen matas med 100A, Varje golv är utrustat med 6st uttagsplatser med vardera 1st 3-fas 16A samt 4×1-fas 10A. Runt om i bergrummet finns ca 15st extra uttag med 3-fas 16A samt 1-fas 10A. Samtliga uttag är utrustande med individuella jordfelsbrytare. Samtliga kraftkablar ink högtalarkablar är skärmade och förlagda i separerade kanaler.

Valborg
Trappan
Logen1

Kontakt

Kontakta oss via formulär för att få hjälp med din beställning och frågor. Vi är här för att hjälpa och vi strävar alltid efter att ge den bästa kundupplevelsen.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, har funderingar eller om du vill ha en skräddarsydd upplevelse.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att du är nöjd med ditt köp. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Tack för att du valde att oss.

Vill ni hellre använda egen mail eller kontakta oss via telefon.

event@adventuremine.se

Event- och  marknadskoordinator:
Emil Skog 072 834 34 42

Betalning och Fakturering

Betalning sker via fakturering och går att dela i flera delbetalningar enligt överenskommelse.

Hitta till oss

Äventyrsgruvan
Krongruvvägen 50
781 99 Idkerberget

Kontakta oss