Konferenstur

Om du vill anordna konferens utöver det vanliga kan vi erbjuda kreativa möten med det lilla extra. Nere i gruvan väntar en konferenslokal som garanterat inte liknar något annat mötesrum du har suttit i.

I det gamla dynamitförrådet i Tuna hästbergs gruva väntar snilleblixtarna på att avlösa varandra, i garanterat ostörd miljö runt ett stockbord. Här nere finns nämligen ingen täckning för mobilnätet.

Ska du/ni hålla möten eller anordna event för konferens med teambuilding-övningar? Oavsett vad är vårt erbjudande väldigt populärt. “Entrén” är lite speciell. Ni väljer själva om ni vill klättra ner längs bergväggarna via vårt Via Ferrata-system, eller om ni tar trappan. Få personer brukar välja trappan… Läs mer om klättring och Via Ferrata här.

Vi kan erbjuda flera unika upplevelser till din konferens. Ta en paus i världens mäktigaste bastu genom den unika gruvfruns basturitual och kallbad i kristallklart vatten. Boka en privat eldshow med Sveriges bästa eldartister från Aurora eller varför inte livemusik på vår underjordiska scen? Kontakta oss så hjälper vi dig med att göra besöket till en livsupplevelse.

Utrustning som finns på plats

  • Wifi 100 M/bit
  • HD-projektor
  • Dator
  • Whiteboard

Har ni önskemål om utrustning så kan vi lösa det mesta. Har ni med egen utrustning så kör vi ner den med hissen. Ni konfererar i ett gammalt dynamitförråd, och det finns fiberuppkoppling på 100Mbit.. Bergrummet är varmt och man sitter bekvämt på långa stockbord med plats för 36 personer. Utrustning som finns på plats är HD-projektor, dator, ljudutrustning, blädderblock och White board. Berättar för oss vad ni vill kunna göra så tar vi fram lämplig utrustning för det. Priser är exkl moms.

Maten kommer från Sahlins struts. Vårt val är ekologiskt, MSC-märkt och närodlat. Finns allergier eller önskas veganskt eller vegetariskt så ordnar kocken det.

Har ni önskemål gällande mat eller teknik, hör av er så löser vi det.

Det finns plats för 32 personer i konferensen. Behöver ni ha mer utrymme så löser vi det genom bygga upp något i gruvan. Varför inte ett tält framför scenen eller i något av våra andra pelarsalar.
Pris är ca 5 000 SEK per timme exkl moms och 30 000 SEK exkl moms för åtta timmar.

Information om fakturering och betalning hittar ni under kontaktformuläret nedan.

Vandringskonferens 2,5h
278:-/pers + 1h konferens, 3000:-/grupp
/pers
Lättare vandringstur i gruvan
Fika
Äventyrskonferens 5h
938:-/pers + 1h konferens, 3000:-/grupp
/pers
Flera timmars minnesvärda äventyr
Fika
Äventyrskonferens Deluxe 6h
1316:-/pers + 2h konferens, 5000:-/grupp
/pers
Vårt mest sålda paket bjuder på oförglömliga upplevelser
Matig varm soppa
Fika

Kontakt

Kontakta oss via formulär för att få hjälp med din beställning och frågor. Vi är här för att hjälpa och vi strävar alltid efter att ge den bästa kundupplevelsen.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, har funderingar eller om du vill ha en skräddarsydd upplevelse.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att du är nöjd med ditt köp. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Tack för att du valde att oss.

Vill ni hellre använda egen mail eller kontakta oss via telefon.

event@adventuremine.se

Event- och  marknadskoordinator:
Emil Skog 072 834 34 42

Betalning och Fakturering

Betalning sker via fakturering och går att dela i flera delbetalningar enligt överenskommelse.

Hitta till oss

Äventyrsgruvan
Krongruvvägen 50
781 99 Idkerberget

Kontakta oss