Äventyrsturen

I en av Sveriges mest unika platser får besökare en wow-upplevelse som är svårslagen. Det har hörts att det är det närmaste man kommer månen eller att det är det närmaste man kommer sagan om ringen. Båda är sanna.

Turen första del är i tre etapper ner till 80 meter där större delen av nedgången är via, via ferrata. Först är det en säkerhetsgenomgång och guiden pratar lite om vad som komma skall. Efter genomgången så går vi ner genom ett ventilationsschakt ner 20 meter. Här är det vanligt att guiden berättar något om gruvan och kollar att alla är med och har kul. Vi fortsätter sedan ner till 40 meter med traverserande via ferrata för att sedan ta oss via hängbroar i en enorm pelarsal med schakct på varsin sida. Vi tar oss sedan ner till 80 meter där vi kommer ner över ett vattenfyllt schackt. På 80 meter tas vanligtvis en fika eller lunch och konferens för att sedan antingen ta andra delen av turen upp till markplan eller fortsätta med basturitual.

Äventyrsgruvan är helt perfekt för en kickoff efter semestern och peppa igång ett nytt arbetsår. Samma gäller för teambuilding, att tillsammans som ett team hjälpa och peppa varandra igenom gruvans utmaningar. Vi har även flertalet övningar där grupper får gå i totalt mörker och tillsammans lösa olika moment som kan läggas in i turen. Eller varför inte lägga till basturitualen med Elin för en helt magisk avslutning på dagen.
Vi har tre olika paket men det är många som skräddarsyr.

Heldag
3 795:-
/pers
Äventyrsturen: Vi tar oss ner till 80 m via hängbroar, via ferrata, och linbana.
Mat och konferens: Två timmar. När ni kör äventyr kör vi ner datorer och annan utrustning med hiss så allt är på plats tills ni kommer.
Basturitual: Avsluta dagen med denna magiska upplevelse.
Tid: ca 6 - 8 timmar. Vill ni lägga mer tid på något moment så är vi flexibla.
Äventyr & Konferens
2 495:-
/pers
Äventyrsturen: Likt heldag men efter konferensen fortsätter äventyret.
Mat och konferens: två timmar. När ni kör äventyr kör vi ner datorer och annan utrustning med hiss så allt är på plats tills ni kommer.
Tid: ca 5 - 7 timmar. Vill ni lägga mer tid på något moment så är vi flexibla.
Äventyrstur
995:-
/pers
Här kör vi äventyrsturen rakt av. En fika hinner vid med men annars är det action hela vägen ända in i kaklet.
Tid: ca 4 timmar Mindre flexibilitet med tider.

Kontakt

Kontakta oss via formulär för att få hjälp med din beställning och frågor. Vi är här för att hjälpa och vi strävar alltid efter att ge den bästa kundupplevelsen.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, har funderingar eller om du vill ha en skräddarsydd upplevelse.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att du är nöjd med ditt köp. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Tack för att du valde att oss.

Vill ni hellre använda egen mail eller kontakta oss via telefon.

event@adventuremine.se

Event- och  marknadskoordinator:
Emil Skog 072 834 34 42

Betalning och Fakturering

Betalning sker via fakturering och går att dela i flera delbetalningar enligt överenskommelse.

Hitta till oss

Äventyrsgruvan
Krongruvvägen 50
781 99 Idkerberget

Kontakta oss