Företagsevent i Dalarna

Upplev något oförglömligt i natursköna Dalarna med Äventyrsgruvan. Letar du efter något annorlunda och roligt, då har du kommit rätt.

Vi erbjuder en mängd olika äventyr för alla smaker. Tusentals nöjda kunder har redan upplevt våra äventyr, från spännande äventyrstur till avkopplande basturitual och intressanta konferenser. På scen, i konferenslokal, eventlokal och bastu levererar vi högklassiga upplevelser.

Vare sig det är teambuilding, kickoff eller skräddarsydda unika upplevelser. Boka ditt nästa äventyr hos oss och få en upplevelse att minnas för livet.

Vi är högst rankade i Dalarnas på tripadvisor. Fem plus i snittbetyg. Läs gärna vad våra kunder säger på tripadvisor och i våra andra sociala medier.

Läs mer om gruvan och våra paket nedan.

Välkomna

Några företag och media som valt oss

Hos oss har National gegraphics fotograferat och gjort reportage. Flera film- och TV produktioner har spelats in i gruvan. Räddningstjänsten, militären och polisen har utbildning i vårt dykcenter. Bara för att nämna några av dom som varit hos oss.

Våra paket 2023

Kontakt

Kontakta oss via formulär för att få hjälp med din beställning och frågor. Vi är här för att hjälpa och vi strävar alltid efter att ge den bästa kundupplevelsen.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, har funderingar eller om du vill ha en skräddarsydd upplevelse.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att du är nöjd med ditt köp. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Tack för att du valde att oss.

Vill ni hellre använda egen mail eller kontakta oss via telefon.

event@adventuremine.se

Event- och marknadskoordinator:
Emil Skog 072 834 34 42

Betalning och Fakturering

Betalning sker via fakturering och går att dela i flera delbetalningar enligt överenskommelse.

Hitta till oss

Äventyrsgruvan
Krongruvvägen 50
781 99 Idkerberget

Kontakta oss